Wie zijn wij

Beste lezer,

Graag wil ik kort vertellen waarom wij deze unieke uitvaartonderneming zijn begonnen.

Uitvaartverzorging De Verbinding  is ontstaan uit een verlangen om Uitvaarten te verzorgen tegen een redelijke prijs.  We onderscheiden ons in een aanbod van pakketten waarin we transparant benoemen wat u van ons kunt verwachten en voor welke prijs. Zo komt u niet voor onvoorziene kosten te staan. Binnen de bestaande pakketten is uiteraard ruimte voor specifieke wensen.

Wij zijn sterk betrokken op degenen die achterblijven en zullen hen met zorg en aandacht  begeleiden. Verlies, rouw en zorg, dit alles komt samen bij het overlijden van een dierbare. Uitvaartverzorging De Verbinding  is er om u te ondersteunen in deze moeilijke tijd.

Uitvaartverzorging De Verbinding wil er zijn voor ieder mens in Nederland wat hij/zij gelooft en waar hij of zij verzekerd is. Uitvaartverzorging De Verbinding is er voor de eenzame mens, maar ook voor goedverzekerde families. Voor iedereen wil Uitvaartverzorging De Verbinding  een eerbiedwaardige uitvaartverzorging in Nederland aanbieden.

In deze vreemde tijd moeten we soms wat afstand nemen, maar toch zijn wij altijd heel dichtbij. Samen zorgen we ervoor dat u of uw dierbare een waardig afscheid krijgt.

Carsten van Burg
Directeur Uitvaartverzorging De Verbinding