Ervaringen

  • Begrafenis
  • Crematie
  • Respectvol en deskundig
5

Samenvatting

Uitvaartverzorging de Verbinding wilt er zijn voor ieder mens. Ongeacht de (geloofs)achtergrond van de persoon, waar hij of zij verzekerd is en of er veel geld te besteden is. De sterren aan de zijkant zijn het gemiddelde van de recensies van onze klanten. Lees in onderstaande reacties de beoordelingen van Uitvaartverzorging de Verbinding.

Louis Verhagen

Breda, 11 april 2021

We zijn zeer tevreden over de diensten geleverd door Uitvaartverzorging “De Verbinding”. Ik had al geruime tijd voor het overlijden van mijn moeder een vergelijking gemaakt tussen de verschillende uitvaartondernemers.  Ik ben toen heel netjes te woord gestaan door Christiaan en hij heeft de afspraken netjes bevestigd per email.

Het blijft natuurlijk altijd spannend. Ik heb al een aantal uitvaarten geregeld en dat liep niet altijd even lekker. Vooral omdat een aantal uitvaartondernemingen eerder, in de tijd van verdriet, het winstoogmerk hoger hebben dan service aan de klanten. Dit was hier echt niet het geval. Alles duidelijk gespecificeerd en de meerkosten, zoals een aantal dagen koelcel waren ook redelijk. De prijs kwaliteit verhouding ligt hier heel erg hoog. Uitmuntend.

Het aanmelden ging telefonisch en vlot gevolgd door een bevestiging via de website. Christiaan heeft hier kundig advies in gegeven. Jurie stond ons bij met het ophalen van mijn moeder. Hij heeft alle tijd genomen om een waardig afscheid te regelen. Daar waren we zeer tevreden over.

In de voorbereiding voor de crematie dienst hebben zowel Christiaan maar vooral Jurie ons met raad en daad bijgestaan. We wilden wat extra’s  zoals gebakjes, broodjes en een mokka bonbon op het einde. Jurie heeft dat perfect geregeld. We hebben precies gekregen waar we om hebben gevraagd voor een schappelijk bedrag.

Al met al een zeer waardig en bevredigend afscheid van mijn moeder. Complimenten aan Christiaan en Jurie en het hele team van Uitvaartverzorging “De Verbinding”. 5 van de 5 sterren.

Diana de Groot

Amersfoort, 8 april 2021

Met veel liefde & zorg is de uitvaart van mijn vader zorgvuldig uitgevoerd. Zodat de familie zich bezig kon houden met het verwerken van het verlies. Zelfs als je in de nacht vragen hebt, word je vriendelijk geholpen. Geen vraag is te veel. De uitvaarverzorger is helder en transparant in de communicatie. Het was een mooi & waardige afscheid. Ik beveel van harte Uitvaartverzorging De Verbinding aan. Groeten, Diana van Wijhe

Juun Voorhoeve

Zeist, 4 april2021

“Soms laten de omstandigheden zoals nu met Corona en het beschikbare budget niet meer toe dan een zeer kleine uitvaart. Zo’n crematie werd op een heel zorgvuldige en waardige wijze verzorgd. De communicatie was steeds goed en prettig, zowel voor als na de uitvaart. Met name het rustige telefoongesprek dat we hadden toen er midden in de nacht het bericht van overlijden kwam, blijft bij. Dat deed goed.

Kim Plunding

Enschede, 16 maart 2021

Het team als zeer prettig ervaren, de uitvaart is zeer persoonlijk gemaakt door dat het team en Christiaan met je mee denkt. Er word voldoende persoonlijke tijd vrij gemaakt en genomen. Het contact is heel persoonlijk, menselijk en warm. We hebben onze moeder en vrouw de laatste eer kunnen bewijzen zoals zij dat graag had gewild!

Groeten Han, Tom, Nick en Kim
Elise Luzizila Kiese Molongi

Rotterdam, 14 maart 2021

Jurie en Christiaan hebben de uitvaart van mijn oom schitterend geregeld. Door te luisteren en op de achtergrond te horen wie de persoon in kwestie was, kwamen er bij hun ideeën op die passend waren bij de persoon die we helaas moesten wegbrengen. Door jullie hebben we op een unieke manier afscheid kunnen nemen van een zeer geliefd persoon. Christiaan en Jurie, hartstikke bedankt. Jullie hebben het echt super gedaan. Geweldig mooi om te zien hoe jullie ook rekening hebben gehouden met ons beperkte budget. Na afloop heb ik zelfs een prachtige bos bloemen ontvangen van Christiaan en Jurie! Ik ben zeer ontroerd door jullie steun en oprechte medeleven!

Nogmaals bedankt voor alles!

 

Yvonne van Adrichem

Enschede, 8 maart 2021

Helaas heb ik in het verleden een paar keer een beroep moeten doen op Christiaan Alles is goed verlopen. Niets was christiaan te vreemd of te moeilijk om op te lossen

 

Raymond van der Graaf

Rotterdam, 23 februari 2021

Hebben een zeer goede ervaring gehad met deze uitvaart verzorging.

Opeens te horen gekregen dat iemand waar 25 jaar geen contact mee geweest was op sterven lag.
Telefonisch dingen besproken en de complete uitvaart, van ophalen tot crematie heel erg goed geregeld.
Deze mensen hebben aandacht voor alle zaken die er toe doen op dat moment wanneer dit nodig is
Christiaan, nogmaals bedankt

 

Gerrit Vinke

Zaandam, 8 februari 2021

” Als je van mooi mag spreken over een uitvaart, dan was de uitvaart van mijn moeder mooi te noemen. Op het moment van overlijden tot het laatste plakje cake, was het goed geregeld door Christiaan en de uitvaartleider. Mijn moeder had gekozen voor een keurige, maar sobere uitvaart en aan al haar wensen zijn mede door Christiaan en Bjorn voldaan. Hartelijk dank.”

Tony Overwater

Amsterdam, 5 februari 2021

” De begrafenis van onze moeder heeft de Verbinding heel erg mooi en persoonlijk begeleid. We waren aanvankelijk wat beschroomd dat we een ‘budget’ uitvaart moesten regelen voor mijn moeder maar dat bleek juist een voordeel. We hebben alles weliswaar on line (Corona) afgehandeld maar de begeleiding was uiterst persoonlijk zonder opdringerig te zijn. Christiaan dacht steeds mee met onze wat afwijkende wensen. Het voelde alles behalve budget aan. We hadden mijn moeder niet een beter afscheid kunnen geven. Nogmaals dank.

Gerarda Hilhorst-Jacobs

Hilversum, 4 februari 2021

Ik heb een paar uitvaarten van dichtbij mee gemaakt maar de uitvaartverzorging De Verbinding is echt persoonlijk. Niets is te veel gevraagd.

In deze coronatijd konden we niet bij elkaar komen om het allemaal door te spreken maar ging alles via telefoon en mail maar ook via de app.
Christiaan regelt echt alles en ook als je iets veranderd of iets toevoegen. Bij de laatste verzorging van de overledenen helpen ze je door alles rustig uit te leggen.
Ik hou ze in mijn contacten voor later . Ze nemen veel regel dingen van je over en je voelt je echt op je gemak als nabestaanden. Bedankt voor alles !

 

Claudia de Jong

Amsterdam, 3 februari 2021

Kwa Uitvaart hebben we het heel fijn gehad jurrie heeft ons uitstekend bij gestaan. Christiaan heeft ons telefonisch ook heel goed door het proces heen geholpen.

 

Daniel Verhoeve

Heerenveen, 3 februari 2021

Wat een moeilijke tijd, vader/schoonvader overleden.

Dan moet je de crematie gaan regelen ,zoeken op internet en deze sprak ons het meeste aan.
Wat een goede keus, zo’n goede begeleiding.
Christiaan bedankt voor de gesprekken en het regelen.
Mariska bedankt voor de kaarten.
Juri bedankt voor het verzorgen van de crematie en het geduld.
We zijn jullie dankbaar.
Groeten Daniël en Desiree
Joke Claus

Zutphen, 2 februari 2021

In december is mijn schoonmoeder overleden en ik ben aan het bellen geweest naar een uitvaartverzorger maar toen heeft christiaan mijn terug gebeld en s’avond is hij langs gekomen en christiaan heeft mijn goed geholpen met het weg brengen en afsluiten van me schoonmoeder maar het regelen heeft hij perfect gedaan waren zeer tevreden en te spreken over de uitvaart

Joke
Tony

Den Haag, 29 november 2020

“Een zeer prettige ervaring, onder de verdrietige omstandigheden natuurlijk. Niets dan lof. Uiteindelijk voor ons prettiger dan een duurdere uitvaartonderneming omdat alles via telefoon en mail geregeld wordt. En toch heel persoonlijk. Op afstand dichtbij.”

Rene Boerdam

Rotterdam, 28 november 2020

“Perfect geholpen, perfect uitgevoerd, empathie in de beste zin, zeer goed telefonisch bereikbaar en per mail! M.a.w vijf sterren, en die geef ik zelden of nooit”

Frank

Nijmegen, 27 november 2020

“Prima geregeld Goede prijs / kwaliteit Prettige communicatie”

 

Jos

Millingen aan de Rijn, 26 november 2020

“Prima”

 

Gerbrand

Enschede, 26 november 2020

“Uitermate respectvol, dienstbaar en zorgontlastend. Daarbij zeer transparant. Geweldig!”

 

Annemarie

Zeist, 5 november 2020

“De mensen van De Verbinding hebben ons liefdevol bijgestaan tijdens de uitvaart van mijn man.”

Theo Thoesen

Tongeren, 27 oktober 2020

“Zeer positieve ervaring opgedaan met uitvaartleider Christiaan. Christiaan is een zeer innemende uitvaartleider meteen luisterend oor voor een ieder om hem heen. Hij leidt alles in goede banen voor een zeer eerbiedwaardig afscheid. “

 

Edwin Swennen

Tongeren, 26 oktober 2020

“Christiaan heeft de herdenkingsplechtigheid van mijn broer Riby in alle ernst, sereniteit en ingetogenheid geleid en uitgevoerd. Niets dan lof voor Christiaan en zijn medewerkers. Het was alsof hij het voor zichzelf deed. Bedankt Christiaan Groetjes Edwin en Ut uit België. “

 

Familie Schreuder

Leiden, 26 oktober 2020

“Goede begeleiding en meelevend de mensen denken ook met je mee in moeilijke tijden. Uitvaard in perfectie geregeld en het is dus wel mogelijk voor een goede prijs een goede uitvaart te regelen. Bij het crematorium was ook alles tot in de puntjes geregeld. Onze dank voor alles. “

 

Erwin

Ommen, 14 oktober 2020

“Wat zijn wij tevreden over de dienstverlening van de uitvaart van mijn broer en zwager. Christiaan heeft ons op deskundige wijze geholpen. Hij is iedere dag bij ons langs geweest om de koeling te checken en even met ons een praatje te maken. “

 

Ronald

Amsterdam, 4 oktober 2020

“Duidelijke communicatie Afspraken nakomen Rekening houden met wensen Prettig in de omgang Perfecte prijs/kwaliteit”

 

Arna Admiraal

Zwijndrecht,  26 september 2020

“Er werd vol respect goed geluisterd en gehandeld door bekwaam personeel.”

 

Sander Veenhoven

Hengelo,  23 september 2020

“Carlos heeft de uitvaart van onze zoon liefdevol begeleid. Super bedankt voor je hulp en steun in deze verschrikkelijke tifd”

 

Grietje Jacobs

Zwolle,  20 september 2020

“Christiaan heeft ons 4 jaar geleden begeleid na het overlijden van onze vader, super en top begeleiding, erg vriendelijk en rustig.

dus 2 jaar geleden na het overlijden van onze moeder Weer contact op genomen met Christiaan, hij stond direct voor ons klaar, en hielp weer met de zelfde rust en vriendelijkheid.

Ik hoop dat ik hem voorlopig niet nodig ben maar mocht het zo zijn dan neem ik zeker weer contact met Christiaan op,

Onze dank is groot
Fam. G. Jacobs uit Zwolle”

 

Ruben van der Graaf

Amsterdam, 14 september 2020

“Wat zijn wij geweldig geholpen door Christiaan en zijn team. Met een prachtige rouwauto zijn we naar het crematorium gereden om afscheid te nemen van onze zoon. Wij hebben zelden zo gevoelige man meegemaakt die zo goed kan luisteren en inleven. Wij konden echt even schuilen bij Christiaan en dat vonden wij echt enorm fijn.”

 

Familie Verhagen

Arnhem, 5 september 2020

“Uitvaartverzorging De Verbinding heeft de uitvaart van onze moeder liefdevol verzorgt met toewijding en passie”