Tot € 4.000 goedkoper, Hoe kan dat?

De beste prijs

Een betere prijs in combinatie met onze uitstekende dienstverlening is haast niet te vinden. Wij rekenen voor een reguliere uitvaart tot wel € 4.000 euro minder dan bijvoorbeeld een Yarden, Monuta en Dela.

Hoe kan dit?

Wij zijn een jonge dynamische uitvaartonderneming die voornemens is om niet al te groot te worden. Wij hebben geen dure kantoorgebouwen en directeuren die allemaal aan het eind van de maand een goed salaris dienen te ontvangen. De uitvaartverzorgers die wij inzetten werken allemaal vanuit huis en de meeste werken op ZZP- basis.

Wij huren per uitvaart rouwvervoer in van bedrijven die een enorme staat van dienst hebben in de uitvaartwereld.  De voornaamste reden is dat wij van mening zijn dat de reguliere uitvaartondernemingen teveel verdienen op een uitvaart. U betaalt bij ons de dienstverlening die u afneemt. Wij hebben daartoe 6 overzichtelijke uitvaartpakketten met zorg samengesteld.

Hoe zit het met de dienstverlening?

De kwaliteit wordt bij ons gewaarborgd doordat wij samenwerken met mensen die in het verleden bewezen hebben een kwalitatieve uitvaart te kunnen verzorgen. Bij ons krijgt u altijd een uitvaartverzorger die u vanaf het begin tot aan de dag van de uitvaart zal begeleiden.

Wij komen de overledene ophalen met twee medewerkers in een rouwauto. Onze vervoerders beschikken over de nieuwste rouwauto’s en zo kunnen wij u garanderen dat uw dierbare waardig naar de door u gewenste uitvaart locatie wordt overgebracht.

Vertrouwen en rust zijn de kernwoorden om naar u toe uit te stralen.

Kunnen wij achteraf nog kosten onverwachte kosten verwachten?

Op het moment dat u de uitvaartovereenkomst heeft getekend staan de kosten vast voor de diensten die u wilt afnemen. Wij brengen eerst een offerte uit en dit is een indicatie van de kosten. De kosten kunnen alleen afwijken op het moment dat u meer diensten afneemt dan in de uitvaartovereenkomst staan opgenomen. Bijvoorbeeld omdat u langer tijd nodig heeft om afscheid te nemen in de aula of dat u meer kaarten wenst.