Uitvaartverzorging in Borne

Uitvaartverzorging ‘De Verbinding’ Heeft een vestiging aan de Droogdokstraat 1 in Hengelo en verzorgt vanuit deze vestiging een complete uitvaartverzorging in Borne. Wij bieden u 6 uitvaartpakketten aan die u zelf naar eigen wens kunt aanpassen.

Memento Mori  wil er zijn voor ieder mens Borne wat hij/zij geloofd en waar hij of zij verzekerd is. Uitvaartverzorging De Verbinding is er voor de eenzame mens in Borne, maar ook voor goedverzekerde families. Voor iedereen in Borne wil De Verbinding een eerbiedwaardige uitvaart aanbieden.

Voor ieder mens hebben wij een uniek uitvaartpakket samengesteld. Wij kunnen onze diensten goedkoop aanbieden, omdat we goede afspraken hebben gemaakt met onze partners en onze marges per uitvaart tot 60% lager liggen dan de gemiddelde uitvaartondernemer. Overweegt u een uitvaart in Borne?  Dan kunt u met een gerust hart kiezen voor Uitvaartverzorging De Verbinding.

De Verbinding Borne biedt u 6 eerbiedwaardige uitvaartpakketten aan

Omdat De Verbinding  het belangrijk vindt dat mensen in Borne op een goede manier afscheid kunnen nemen van hun dierbare, bevat elk pakket de mogelijkheid om gebruik te maken van een 24-uurs kamerhuur. In Borne maken wij gebruik van verschillende locaties. Op deze manier kunt u op ieder moment afscheid nemen van uw dierbare. Bij de meeste (goedkope) pakketten kunt u zelf een kist uitzoeken. Wij hebben voor elk pakket een collectie kisten uitgezocht zodat u genoeg keuzevrijheid heeft.

Crematie of begrafenis?

Veel mensen in Borne hebben al een keuze gemaakt. Maar vele weten het nog niet, wordt het een crematie of begrafenis?. Soms speelt geld een rol in deze moeilijke maar wel belangrijke beslissing. Wij nemen de tijd om alle beslissingen met u te bespreken

Waar vindt de begrafenis plaats?

In de gemeente Borne is een gemeentelijke begraafplaats, het Gedenkpark Borne, aan de Oude Almeloseweg 50 (Postadres: Postbus 200, 7620 AE Borne, Telefoon: 074-2658 558, E-mail: begraafplaats@twentemilieu.nl). Gedenkpark Borne is dagelijks te bezoeken van zonsopgang tot zonsondergang.

Waar vindt de crematie plaats?

Borne beschikt over een kleinschalige, modern vormgegeven crematorium. In Crematorium Borne is ruimte om het afscheid volledig op eigen wijze in te vullen. Het crematorium beschikt over twee aula’s, elk met een eigen gastenkamer, en over een informele afscheidslounge waar u in een informele setting afscheid kunt nemen van uw dierbare.

Crematorium Twente Borne
Hosbekkeweg 2, 7621 AC Borne

U kut ook gebruikmaken van de onderstaande omliggende crematoria.

Crematoria Twente Almelo     
Willem de Clercqstraat 95, 7604 AR Almelo

Crematoria Twente Enschede 
Usselerrietweg 40, 7546 PE Enschede

Crematorium Oldezaal 
Schipleidelaan 57, 7576 PB

Wilt u nu een uitvaart regelen of heeft u een vraag aan een van onze uitvaartverzorgers? dan kunt u ons 24 uur per dag bereiken via telefoon: 085 0609440 of via E-mail: info@uitvaartverzorgingdeverbinding.nl