Uitvaartverzorging in Almelo

Budget crematie in Borne
Voor een waardig afscheid

Uitvaartverzorging ‘De Verbinding’ Heeft twee vestigingen. wij hebben een vestiging aan de Droogdokstraat 1 in Hengelo en in Wierden zijn wij kort geleden gestart en zijn wij gevestigd aan de Boomsweg 1.  Wij verzorgen vanuit deze vestigingen een budget uitvaart in Almelo. Wij bieden u 6 uitvaartpakketten aan die u zelf naar eigen wens kunt aanpassen.

Memento Mori  wil er zijn voor ieder mens in Almelo wat hij/zij geloofd en waar hij of zij verzekerd is. Uitvaartverzorging De Verbinding is er voor de eenzame mens in Almelo, maar ook voor goedverzekerde families. Voor iedereen in Almelo wil De Verbinding een eerbiedwaardige budget crematie aanbieden.

Voor ieder mens hebben wij een uniek uitvaartpakket samengesteld. Wij kunnen onze diensten goedkoop aanbieden, omdat we goede afspraken hebben gemaakt met onze partners en onze marges per uitvaart tot 60% lager liggen dan de gemiddelde uitvaartondernemer. Overweegt u een uitvaart in Almelo?  Dan kunt u met een gerust hart kiezen voor Uitvaartverzorging De Verbinding. Wij laten zien dat eenvoud samen gaat met waardigheid en respect.

De Verbinding Almelo biedt u 6 eerbiedwaardige budget uitvaartpakketten aan

Omdat De Verbinding het belangrijk vindt dat mensen in Almelo op een goede manier afscheid kunnen nemen van hun dierbare, bevat elk pakket de mogelijkheid om gebruik te maken van een 24-uurs kamerhuur. In Almelo maken wij gebruik van verschillende locaties. Op deze manier kunt u op ieder moment afscheid nemen van uw dierbare. Bij de meeste (goedkope) pakketten kunt u zelf een kist uitzoeken. Wij hebben voor elk pakket een collectie kisten uitgezocht zodat u genoeg keuzevrijheid heeft.

Crematie of begrafenis?

Veel mensen in Almelo hebben al een keuze gemaakt. Maar vele weten het nog niet, wordt het een crematie of begrafenis?. Soms speelt geld een rol in deze moeilijke maar wel belangrijke beslissing. Wij nemen de tijd om alle beslissingen met u te bespreken

Waar vindt de begrafenis plaats?

Begraafplaats Almelo
Willem de Clercqstraat 93
7604 AR Almelo
(0546) 45 63 25
begraafplaats@almelo.nl

U kunt altijd kiezen voor een andere begraafplaats

Waar vindt de crematie plaats?

Het crematorium in Almelo is een licht en modern ingericht crematorium waar mensen op intieme en persoonlijk wijze afscheid kunnen nemen. Het crematorium beschikt over één aula, een gastenkamer met terras en een ontvangstruimte. Vanuit de aula is zicht op de groene tuin met vijver door de grote, glazen pui.

Crematoria Twente Almelo
Willem de Clercqstraat 95, 7604 AR Almelo

U kut ook gebruikmaken van de onderstaande omliggende crematoria.

Crematorium Twente Borne
Hosbekkeweg 2, 7621 AC Borne

Crematoria Twente Enschede 
Usselerrietweg 40, 7546 PE Enschede

Crematorium Oldezaal 
Schipleidelaan 57, 7576 PB

Wilt u nu een uitvaart regelen of heeft u een vraag aan een van onze uitvaartverzorgers? dan kunt u ons 24 uur per dag bereiken via telefoon: 085 0609440 of via E-mail: info@uitvaartverzorgingdeverbinding.nl