Uitvaartverzorging in Zwolle

Uitvaartverzorging ‘De Verbinding’ verzorgt in de Zwolle een eerbiedwaardige budget uitvaart. Wij bieden u 6 uitvaartpakketten aan die u zelf naar eigen wens kunt aanpassen.

De Verbinding wil er zijn voor ieder mens in Zwolle. Ongeacht de (geloofs)achtergrond van de persoon, waar hij of zij verzekerd is en of er veel geld te besteden is. De Verbinding is er voor iedereen,  de eenzame mensen, maar ook voor goedverzekerde families.

Voor ieder mens hebben wij een uniek uitvaartpakket samengesteld. De Verbinding kan deze goedkoop aanbieden, omdat we goede afspraken hebben gemaakt met onze partners. Onze marges per uitvaart liggen tot 60% lager dan de gemiddelde uitvaartondernemer. Overweegt u een Budget uitvaart in Zwolle?  Dan kunt u met een gerust hart kiezen voor Uitvaartverzorging De Verbinding. Wij laten zien dat eenvoud samen gaat met waardigheid en respect.

De Verbinding Zwolle biedt u 4 eerbiedwaardige budget uitvaartpakketten aan

Omdat de Memento Verbinding het belangrijk vindt dat mensen in Zwolle op een goede manier afscheid kunnen nemen, bevat elk pakket de mogelijkheid om gebruik te maken van een 24-uurs kamerhuur. In de gemeente Zwolle kunnen wij gebruik maken van verschillende locaties. Op deze manier kunt u op ieder moment afscheid nemen van uw dierbare. Bij de meeste (goedkope) pakketten kunt u zelf een kist uitzoeken. Wij hebben voor elk pakket een collectie kisten uitgezocht zodat u genoeg keuzevrijheid heeft.

Crematie of begrafenis?

Veel mensen hebben al een keuze gemaakt. Maar vele hebben toch nog twijfels, wordt het een crematie of begrafenis? Soms speelt geld een rol in deze belangrijke maar moeilijke beslissing die genomen moet worden. Wij nemen de tijd om alle moeilijke beslissingen met u te bespreken.

In de gemeente Zwolle zijn vijf gemeentelijke begraafplaatsen.
 • Begraafplaats Kranenburg
  Kranenburgweg 7, 8024 AC Zwolle
 • Begraafplaats Meppelerstraatweg
  Meppelerstraatweg 1, 8022 AE Zwolle
 • Begraafplaats Voorst
  Ridder Zwederlaan 1a, 8042 CC Zwolle
 • Begraafplaats Windesheim
  Pastorieweg, 8015 PK Zwolle
 • Begraafplaats Het Heilige Kruis
  B, Buitengasthuisstraat, Zwolle
In de gemeente Zwolle is er een crematorium aanwezig

Natuurlijk is het mogelijk om naar een andere crematorium uit te wijken.

Wilt u nu een uitvaart regelen of heeft u een vraag aan een van onze uitvaartverzorgers? dan kunt u ons 24 uur per dag bereiken via telefoon: 085 0609440 of  via E-mail: info@uitvaartverzorgingdeverbinding.nl